E-U4 & U4, E. Grande, Grande, Triple X E+

Cortina E-U4 & U4

Wie kent hem niet, de transportfiets met het kenmerkende robuuste uiterlijk, stevige frame en natuurlijk de voordrager. De U4 Transport is dé transportfiets en een echte musthave voor naar school, werk en die afspraak met vrienden in de stad. Een fiets om elke dag te gebruiken. Door de vele kleuren en uitvoeringen is er altijd een fiets die perfect past bij jouw wensen! Moet je meer fietsen of wil je gewoon een elektrische fiets, dan is er ook de E-U4 Transport.

E-Grande & Grande

GROTE KANS DAT MENSEN EVEN OMKIJKEN NAAR DEZE GRANDE PLUS, EEN MOOIE TRENDY UITSTRALING EN SUPERPRAKTISCHE FIETS. ALLE TASSEN EN BOODSCHAPPEN VOOR EEN WEEK GAAN MOEITELOOS MEE. INCLUSIEF HANDIGE BREDE VOORDRAGER, STUURSLOT, DUBBELE STANDER, LUXE ZADEL EN HANDVATTEN.

E.GRANDE STOER, STERK EN HIP, EEN VEEL GEVRAAGDE UITBREIDING VAN DE SUCCESVOLLE GRANDE-SERIE, EEN E. GRANDE MET VOORWIELMOTOR EN STUURSLOT. DE E. GRANDE IS LEVERBAAR IN HET POPULAIRE DENIMMATTEBLUE, MAAR OOK IN ZWART EN MATZWART. KORTOM EEN PLAATJE

Triple X E+ & Triple X

De Triple X E+ is uitgerust met Giants vernieuwde SyncDrive Move voorwielmotor. De Smart Assist-functie van deze motor bepaalt automatisch hoe sterk de ondersteuning moet zijn. Tassen gaan eenvoudig mee op de stevige achterdrager van aluminium. De standaard met dubbele poot houdt de geparkeerde fiets rechtop, ook als hij bepakt is. Op het zadel heb je een comfortabele rechtop-zit. De bredere banden maken het rijden over oneffen wegen aangenamer.