Edenta

Edenta

De Pointer Edenta is een e-bike met voorwielmotor en Nexus 7 versnellingen. Het is een moderne fiets voorzien van de nieuwste technologie. Deze robuuste fiets heeft een lage instap en stille motor met een trapsensor. U heeft de keuze uit 2 bedieningen, mini LCD of LCD centerdisplay. Tevens kunt u kiezen uit 4 accu varianten. De fiets is verkrijgbaar de tendy kleuren: Mat zwart, Velvetsilver en Deepred. Een e-bike waar u jarenlang plezier van zult hebben.


Giant Ease

VERPLICHT JEZELF TOT EEN DAGELIJKS RITJE VOOR JE GEZONDHEID EN JE PLEZIER. DEZE COMFORTABELE E-BIKE MAAKT HET ALLEMAAL MOGELIJK DOOR ZIJN KLASSIEKE UITERLIJK EN MODERNE TECHNOLOGIE.

Deze soepele en stille e-bike is een open uitnodiging om te gaan fietsen. Of je hem nu gebruikt voor transport, gezondheid of puur voor het plezier, de Ease-E+ is je trouwe begeleider. De Giant SyncDrive Move motor geeft je een soepel, geruisloos en natuurlijk rijgevoel. Het lichtgewicht aluminium frame heeft een verlaagde bovenbuis en een lage instap waardoor op- en afstappen een fluitje van een cent is.